Her vil det komme daglige oppdateringer fra SAGA-turen til den sjarmerende buketten vår.

Djupslia - Vetåbu

Henning Hoff Wikborg aka den kvite kenyaner aka Slemdals Gebrselassie aka fuglehunden brukte ikke lange tiden på å ta igjen gruppa. Daglig leder spiser 37 km til frokost, si. Kaweh vet ikke om han skal være imponert eller skuffa.

Noen sover, andre står opp i 5-draget for å jogge seg en tur før vi begynner å på dagens etappe.

Hornsjø - Djupslia

Lillehammer - Nordseter

Avreise

Lørdag satte gruppa seg på toget med kursen mot Lillehammer for å starte på SAGA, den 230 km lange turen fra Lillehammer til Snøhetta. 

Oppkjøring i Marka

Mandag hadde vi siste økt med gjengen før vi tar fatt på SAGA. Mygg på størrelse med duer og stand up-komikere med kart. Det er mye SAGA-gjengen vår skal få bryne seg på de neste to ukene. Vi krysser fingrer og tær og ber en stille bønn om alle rekker toget på lørdag. 

Kart og kompasskurs

Utstyret må på plass: SAGA-gjengen på besøk hos Bergans

MØT DELTAKERNE

Vi har cool cats’a Jessica og Rodrigo som begge har drømt om friluftslivet, men ikke hatt et miljø hvor det har vært tradisjonen. Vi har Dawit som har opplevd mer i en alder av 19 en de fleste av oss har før vi blir låra i seks fot med jord. Med et hjerte stort som Akershus vil han lære mer om friluftslivet så han kan ta med vennene sine på tur. Vi har Hassan, det tidligere stortalentet i fotball som måtte gi seg grunnet skader, han har ikke funnet noe som kan erstatte savnet fotballen er. Kan friluftslivet være svaret? Og sist, men ikke minst. Vi har Karianne. Lektorstudenten som kommer til å måtte holde orden på både turledere og deltakere.

​​​​​​​Hey ho, let’s go!